Opt persoane au fost rănite, duminică, într-un accident produs pe drumul naţional 12, în judeţul Covasna. Printre victime se numără doi copii, unul dintre aceştia fiind în stare gravă. Un elicopter SMURD l-a preluat pentru a-l duce la spital. Celelalte şapte victime au fost preluate de ambulanţe pentru a fi transportate la spitale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Accidentul, în care au fost implicate patru autoturisme, a avut loc pe drumul naţional 12, în  zona localităţii Olteni din judeţul Covasna.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Nouă persoane se aflau în cele patru autovehicule, opt dintre acestea fiind rănite. 
 
Printre victime se numără şi doi copii, iar potrivit ISU Covasna unul dintre aceştia este grav rănit, fiind preluat de un elicopter SMURD şi transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe Mureş.
 
Celelalte şapte victime, între care un minor, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe Sfântu Gheorghe.
 
Cea de-a noua persoană implicată în accident a refuzat transportul la spital.
 
La locul accidentului au intervenit echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Sfântu Gheorghe cu o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, o ambulanţă SMURD, o ambulanţǎ cu medic, două ambulanţe B1 din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi un elicopter SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.