Un tânăr de 17 ani şi un bărbat de 27 de ani sunt acuzaţi că au violat o minoră, iar fapta s-ar fi petrecut în curtea unei unităţi de învăţământ din judeţul Olt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt poliţiştii au reţinut un bărbat pentru comiterea infracţiunii de viol săvârşit asupra unui minor.
”În fapt, la data de 20 august, în jurul orei 01:00, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Bobicesti, au fost sesizaţi de către o minoră cu privire la faptul că ar fi fost victima infracţiunii de viol. 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că doi tineri în vârstă de 17, respectiv 27 de ani, ambii din comuna Iancu Jianu, judeţul Olt, în timp ce se aflau în curtea unei unităţi de învăţământ din aceeaşi localitate, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu o minoră”, au afirmat reprezentanţii IPJ Olt.
Bărbatul de 27 de ani a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.