Un bărbat de 50 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Olt, pentru 24 de ore, după ce a violat şi a şantajat o fată de 13 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt au anunţat că un bărbat de 50 de ani este anchetat pentru viol şi şantaj. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În fapt, la data de 27 mai a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Caracal au fost sesizaţi de către o femeie, din municipiul Caracal, cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, ar fi fost victima infracţiunii de viol. Din primele verificări, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Caracal au stabilit faptul că, în perioada august - decembrie 2023, un bărbat de 50 de ani, din municipiul Caracal, ar fi invitat minora la locuinţa acestuia, în repetate rânduri, unde ar fi constrâns-o să întreţină relaţii sexuale cu acesta”, au anunţat poliţiştii.
 
Ei au precizat că bărbatul a şantajat fata pentru a întreţine un nou raport sexual cu el, deoarece ea a refuzat să mai meargă în locuinţa acestuia.  
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.