O maşină care circula, joi, pe DN 6, în judeţul Caraş-Severin, s-a răsturnat într-o râpă. În autoturism era o singură persoană, o femeie, care a murit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

UPDATE - ”În această după-amiază, la ora 16:59, Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DN 6, pe Centura Ocolitoare a Municipiului Caransebeş s-a produs un accident rutier, în care a fost implicat un singur autoturism care a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat într-o râpă. Conducătorul auto, o femeie de 48 de ani din Caransebeş, care se afla singură în autoturism, a decedat în urma evenimentului”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin.

În continuare, în acest caz se fac verificări pentru stabilirea cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul rutier, în cadrul unui dosar de ucidere din culpă.
Evenimente

24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul Infostrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 6 Orşova-Lugoj, la kilometrul 453+500 de metri, în apropierea localităţii Caransebeş, judeţul Caraş-Severin, un autoturism în care se afla o persoană a părăsit carosabilul şi s-a răsturnat într-o râpă”, a transmis, joi, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul autoturismului este încarcerat şi primeşte îngrijiri medicale.

Traficul rutier se desfăşoară alternativ, pe un sens.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.