Un bărbat aflat în zona turistică Bicaz-Chei din judeţul Neamţ s-a dezechilibrat, duminică seară, şi a căzut în albia râului de la o înălţime de şase metri. El a fost preluat de elicopterul SMURD şi transportat la spital, iar poliţiştii au deschis o anchetă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ au anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, duminică, de la ora 19.00, cu privire la faptul că o persoană care se afla în zona Bicaz-Chei s-a accidentat.
”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a reieşit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din Bicaz, se afla împreună cu familia în zona turistică Bicaz-Chei, s-ar fi urcat pe o formaţiune stâncoasă situată între DN 12C şi albia râului Bicaz, de unde s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut în albia râului, de la o distanţă de aproximativ şase metri”, au anunţat poliţiştii.
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical din Neamţ, iar ulterior cu un elicopter SMURD, a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Braşov.
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.