Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore pentru braconaj după ce a lovit cu maşina o turmă de porci mistreţi, ucigând şapte dintre ei. Iţncidentul a avut loc în comuna Crăciuneşti, din judeţul Mureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”La data de 20 iulie 2024, în cursul nopţii, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Ungheni au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în comuna Crăciuneşti, în apropierea pădurii, un bărbat ar fi lovit cu autoturismul său o turmă de porci mistreţi. La faţa locului, au fost identificaţi 7 porci mistreţi decedaţi, care, ulterior, au fost lăsaţi în custodia paznicului de vânătoare, fiind transportaţi la D.S.V.S.A Mureş, în vederea efectuării necropsiei”, anunţă duminică IPJ Mureş.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
De asemenea, la locul săvârşirii faptei, s-au deplasat poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase Mureş, în vederea efectuării de cercetări specifice conform competenţelor.
 
Cel bănuit de comiterea faptei a fost identificat ca fiind un bărbat, de 36 de ani, din Crăciuneşti, care a fost dus la sediul poliţiei, pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat, a fost reţinut pentru 24 de ore.
 
Cercetările sunt continuate pentru săvârşirea infracţiunii de braconaj, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.