Poliţiştii, împreună cu inspectori ai Direcţiei Generale de Asistenţă Publică şi Protecţia Copilului din Mehedinţi, vor face o anchetă la locuinţa unei familii din Drobeta Turnu Severin, după ce un băiat de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi şi a decedat. Procurorii fac şi ei cercetări într-un dosar penal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Băiatul de 13 ani s-a aruncat de pe clădirea fostei maternităţi din Drobeta Turnu Severin în 7 noiembrie şi a murit.
 
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În urma cercetărilor efectuate la faţa locului, s-a stabilit că pe trupul minorului nu au existat leziuni anterioare căderii. Totodată, nu au existat sesizări cu privire la posibile abuzuri săvârşite asupra sa de către membrii familiei”, transmite, joi seară, IPJ Mehedinţi.
 
De asemenea, poliţiştii, în colaborare cu D.G.A.S.P.C. Mehedinţi, urmează să facă o anchetă socială la locuinţa minorului.
 
Cercetările sunt continuate pentru ucidere din culpă, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu Severin, urmând ca la finalizarea acestora să se propună măsurile corespunzătoare.
 
Joi, băiatul de 13 ani a fost înmormântat, fiind condus pe ultimul drum de sute de persoane.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.