O maşină împotmolită în nisip a fost filmată pe o plajă din localitatea 23 August. Şoferul încearcă să plece, dar derapează în repetate rânduri.”Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i!”, spun cei care urmăresc ce se întâmplă. Poliţia încearcă să identifice şoferul care va fi amendat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

VIDEO - Facebook / Andrei Buda

UPDATE: ”Conducătorul autoturismului a fost identificat şi sancţionat cu amenda contravenţională în valoare de 10.000 lei, conform prevederilor O.U.G. 19/2006 privind utilizarea plajei Mării Negre şi controlul activităţilor desfăşurate pe plajă”, a transmis IPJ Constanţa. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Imagini cu o maşină împotmolită în nisip, chiar la malul mării, au apărut pe reţelele de socializare, iar Poliţia a demarat verificări.

”Ăsta da şmecher. Jupân de jupân! Dă-i, tată, dă-i! Dă-i dacă nu ţi-a plăcut munca!”, se aude pe înregistrare.

Poliţia ăncearcă să identifice şoferul, maşina având numere de înmatriculare de Constanţa.

”Ca urmare a imaginilor apărute în mediul online, care arată o persoană care a pătruns cu autoturismul pe plajă, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Mangalia s-au sesizat din oficiu, iar în urma verificărilor au stabilit că evenimentul s-a produs pe o plajă din zona localităţii 23 August. Poliţiştii continuă cercetările pentru identificarea conducătorului, stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor care se impun”, a transmis, duminică, IPJ Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.