Un bărbat care avea dreptul de a conduce anulat a fost prins la volan, în judeţul Maramureş,â cu alcoolemie de 1.71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În baza probatoriului administrat, astăzi, 05 iulie, a fost dispusă reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 52 de ani, cercetat pentru comiterea de infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Acesta a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile”, a transmis, vineri, IPJ Maramureş.

Sursa citată a rpecizat că bărbatul a fost depistat de poliţiştii din Şomcuta Mare, joi, în timp ce conducea un autoturism, având o alcoolemie de 1.71 mg/l alcool pur în aerul expirat şi dreptul de a conduce anulat.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.