Locomotiva unui tren de persoane care circulă pe ruta Aleşd-Oradea a luat foc, miercuri seară, în apropiere de municipiul Oradea. În cele două vagoane ale garniturii erau 12 călători, care au fost evacuaţi în siguranţă. Cinci vârstnici au fost transportaţi de jandarmi la adresele din Oradea unde doreau să ajungă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Apelul care semnala producerea evenimentului a fost primit în dispeceratul ISU Bihor, în jurul orei 18.40, la faţa locului fiind mobilizate în cel mai scurt timp 3 echipaje de stingere din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri  Oradea, cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi un echipaj de pompieri din cadrul Gărzii 1 Mai, cu o autospecială de stingere, precum şi echipajul de terapie intensivă mobilă al SMURD Oradea. În momentul izbucnirii incendiului, mecanicul a oprit trenul (pe raza străzii Ogorului din Oradea, în zona pasajului Metro) şi a decuplat cele două vagoane, în care se aflau 12 persoane”, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bihor.
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Pompierii, în colaborare cu jandarmii şi poliţiştii care au intervenit la faţa locului, au evacuat din vagoane cinci persoane în vârstă şi bagajele acestora. Acestea au fost apoi transportate de jandarmi la adresele din municipiul Oradea la care trebuia să ajungă. În urma evenimentului nu au fost persoane rănite.
 
Incendiul, care se manifesta la compartimentul motor al locomotivei, a fost lichidat de pompieri.
 
Cauza probabilă a producerii incendiului urmează a fost stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.