Poliţiştii au intervenit, joi, la Penitenciarul din Ploieşti, unde doi deţinuţi s-au luat la ceartă, în timpul unui meci de tenis, unul dintre ei fiind bătut de celălalt. Bărbatul agresat a primit îngrijiri medicale în incinta închisorii şi nu a vrut să fie dus la spital. De asemenea, el a refuzat să depun plângere împotriva agresorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 16 mai a.c., în jurul orei 15.00, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi despre faptul că în incinta unui penitenciar din municipiul Ploieşti un deţinut ar fi fost agresat de alţi deţinuţi. În baza sesizării, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, stabilindu-se faptul că în urma unui conflict verbal, spontan, privind un meci de tenis dintre deţinuţi, un bărbat de 28 de ani ar fi lovit în zona capului un alt bărbat, de 38 de ani”, transmit oficialii Poliţiei Prahova.

Bărbatul agresat a primit primul ajutor medical în penitenciar şi nu a vrut să fie dus la spital. De asemenea, deţinutul  nu a vrut să depună plângere în urma incidentului.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

În urma incidentului, Poliţia a deschi dosar penal care vizează comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.