Un incendiu s-a produs, miercuri, în bucătăria unui apartament dintr-un bloc din municipiul Botoşani, 14 persoane fiind evacuate din imobil. Două victime au suferit arsuri uşoare, fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Alte două persoane au suferit atac de panică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani au anunţat că pompierii au intervenit, miercuri, pentru a stinge un incendiu izbucnit în bucătăria unui apartament situat la etajul doi al unui bloc de pe strada Tudor Vladimirescu din Botoşani. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
Acolo au ajuns patru autospeciale de stingere, un echipaj de descarcerare, două ambulanţe SMURD (una cu medic) şi o ambulanţă din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.
 
”Paisprezece persoane aflate la etajele inferioare au fost evacuate preventiv. Două persoane care au suferit arsuri uşoare la nivelul feţei şi membrelor superioare au fost preluate de ambulanţe şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate. De asemenea, o a treia persoană a suferit un atac de panică şi a primit îngrijiri medicale la faţa locului, în timp ce o altă femeie, aflată la etajul patru, netransportabilă, a fost monitorizată de un echipaj medical în propria locuinţă, tot în urma unui atac de panică”, au transmis reprezentanţii ISU Botoşani. 
 
Focul a fost stins într-un sfert de oră, iar pompierii au scos fumul de pe casa scării. Ei urmează să afle care a fost cauza producerii incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.