Un bărbat de 36 de ani care circula pe centura Capitalei, la Popeşti-Leordeni, a căzut cu maşina în râul Dâmboviţa. Poliţiştii l-au testat cu aparatul drugtest, care a indicat posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit IPJ Ilfov, vineri dimineaţă, un bărbat, în vârstă de 36 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe DNCB din Popeşti Leordeni, din direcţia Bucureşti către DNCB, a părăsit partea carosabilă şi a plonjat în râul Dâmboviţa.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
24 octombrie - Eveniment News.ro - IMM-urile, Oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Popeşti Leordeni l-au testat pe bărbat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
 
”De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul drugtest, în cauză rezultând indicii cu privire la posibila prezenţă în organism a unei substanţe psihoactive. Poliţiştii oraşului Popeşti Leordeni continuă cercetările pentru stabilirea tuturor condiţiilor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis IPJ Ilfov.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.