Un tânăr în vârstă de 24 de ani din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, a fost reţinut de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor sub acuzaţia că şi-a lovit câinele, un exemplar din rasa Amstaff. Animalul, care nu era microcipat, a fost găsit apatic, abia mişcând.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La data de 16 septembrie a.c, poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor Ilfov s-au sesizat din oficiu cu privire la rănirea unui exemplar canin. Astfel, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, respectiv pe strada Armistiţiului, din oraşul Bragadiru, judeţul Ilfov, unde au depistat un exemplar canin, din rasa Amstaff, neidentificat prin microcipare, care prezenta urme de violenţă”, informează, joi, oficialii Poliţiei judeţene Ilfov. 
 
Proprietarul animalului a fost identificat în persoana unui bărbat, de 24 de ani, din oraşul Bragadiru. 
 
În baza probelor administrate, el a fost reţinut pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de joi va fi prezentat procurorului de supraveghere pentru luarea unei măsuri preventive.
 
Suspectul este cercetat în cadrul unui dosar penal pentru “rănirea cu intenţie, a animalelor”, în care cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.