Un bărbat de 53 de ani a murit, vineri seară, după ce a fost împuşcat accidental cu o armă de vânătoare, în zona localităţii ieşene Popeşti. Cel care l-a împuşcat este un bărbat de 45 de ani, ambii participând la o vânătoare de vulpi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Iaşi a fost sesizat, vineri seară, în jurul orei 21.00, prin apel 112, cu privire la faptul că un bărbat ar fi fost împuşcat cu o armă de vânătoare. 
 
Poliţiştii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului, iar din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat, în vârstă de 45 ani, în timp ce se afla la o partidă de vânătoare legal autorizată pe raza comunei Popeşti, judeţul Iaşi, ar fi împuşcat accidental un bărbat în vârstă de 53 ani, care participa la vânătoare, rezultând decesul acestuia. 
 
În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că cei doi erau deţinători legal de arme şi muniţii letale de vânătoare şi membri vânători cu drepturi depline.
 
De asemenea, în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că activitatea de vânătoare s-a desfăşurat în baza unei autorizaţii colective, la specia vulpe.
 
În acest caz a fost deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.