Avocatul ieşean Dinu Şerban a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru tentativă de omor, decizia fiind luată marţi de magistraţii Curţii de Apel Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Dinu Şerban este acuzat că şi-a lovit fosta iubită într-un hotel din Iaşi, el fiind reţinut de procurori în urmă cu 24 de ore. Bărbatul a fost adus, marţi, în faţa instanţei, iar judecătorii Curţii de Apel au decis emiterea mandatului de arestare pentru 30 de zile.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
Avocatul ieşean Dinu Şerban este acuzat că în urmă cu două săptămâni şi-a lovit fosta iubită, mama femeii afirmând că aceasta ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu el.
 
Incidentul s-a petrecut în urmă cu două săptămâni într-un hotel din centrul Iaşiului. Femeia este stabilită în străinătate şi a venit în Iaşi pentru a-şi vizita familia.
 
Mama victimei a relatat jurnaliştilor că fiica sa ar fi fost lovită de către bărbat în camera de hotel unde aceasta se cazase. Femeia ar fi refuzat să întreţină relaţii sexuale cu fostul iubit.
 
Cei care au sunat la numărul de urgenţe 112 au fost angajaţii hotelului, alertaţi de ţipetele femeii.
 
Potrivit Ziarului de Iaşi, avocatul Dinu Şerban nu este la primul incident de acest gen. El ar fi lovit un vecin în urmă cu câţiva ani, în urma unui scandal iscat de la locul de parcare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.