Un bărbat a încercat să introducă marijuana într-un centru de carantină, fiind depistat de jandarmi. Drogul îi fusese comandat pe Facebook de unul dintre cei aflaţi în carantină.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”Patrula de ordine publică aflată în serviciu în zonă de carantină a Hotelului Petroşani a observat un bărbat care a încercat să pătrundă în incinta hotelului evitând jandarmii. În momentul în care jandarmii au interceptat bărbatul, acesta a început să se poarte nefiresc, iar în urma controlului corporal efectuat, asupra acestuia a fost găsită o pungă în care se afla o materie de culoare verde-maroniu”, au transmis, luni, jandarmii din Hunedoara.

Potrivit acestora, bărbatul a declarat că este marijuana şi i-a fost solicitată prin intermediul reţelei de socializare Facebook de către o persoană aflată în carantină în schimbul sumei de 70 de lei.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Documentele de sesizare privind combaterea traficului şi consumului ilicit de droguri în conformitate cu prevederile Legii 143 / 2000, împreună cu punga care conţinea o materie de culoare verde-maroniu au fost predate organelor abilitate în vederea continuării cercetărilor”, au mai transmis jandarmii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.