Craniul unui om şi mai multe fragmente de os au fost descoperite în apropierea unei benzinării dezafectate din judeţul Gorj. În apropiere au fost găsite, de asemenea, articole vestimentare ale unei femei şi un ceas. Poliţia anunţă că face verificări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Descoperirea a fost făcută de un bărbat care îşi plimba câinele şi care a anunţat autorităţile.
 
Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”La data de 29 septembrie a.c., poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de un bărbat de 50 de ani, din comuna Bâlteni, cu privire la faptul că, în timp ce plimba câinele, pe raza localităţii, în zona unei foste staţii de carburanţi, ar fi găsit un craniu ce pare a fi uman.  La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, iar în urma cercetării locului faptei a fost identificat un craniu cu aspect uman, iar în proximitatea acestuia, pe o suprafaţă de până la 25 metri, au mai fost identificate şi alte fragmente osoase”, informează, marţi, oficialii Poliţiei judeţene Gorj.
 
În aceeaşi zonă au fost găsite articole vestimentare de femeie, o pereche de ghete din cauciuc şi un ceas de damă.
 
Bunurile identificate au fost ridicate de la faţa locului, iar fragmentele de os au fost trimise Serviciului de Medicină Legală Gorj în vederea efectuării unei constatări medico-legale şi ulterior unei expertize antropologice pentru stabilirea cu exactitate a provenienţei acestora. 
 
Poliţia a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, făcând cercetări pentru identificarea persoanei ale cărei rămăşiţe au fost descoperite lângă benzinăria abandonată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.