O femeie, funcţionar public în cadrul Primăriei Slobozia, a fost trimisă în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa pentru luare de mită şi trafic de influenţă după ce a cerut şi a primit 3.000 de lei de la o persoană pentru a rezolva cereri ale acesteia în legătură cu terenuri ale sale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Direcţiei Generale Anticorupţie, ofiţerii de poliţie ai Serviciului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa au desfăşurat activităţi procedurale într-un dosar în care procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa a finalizat urmărirea penală şi a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a unei angajate din cadrul Primăriei Slobozia - Serviciul Taxe şi Impozite Locale, pentru luare de mită şi trafic de influenţă.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În fapt, la data de 26 februarie 2024, organele de cercetare penală ale poliţiei judiciare din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Ialomiţa, au prins în flagrant un funcţionar public din cadrul Primăriei Municipiului Slobozia – Serviciul Taxe şi Impozite Locale, care a pretins şi primit cu titlu de mită suma de 3000 de lei de la un martor denunţător în cauză, pentru a-i rezolva cu celeritate mai multe cereri legate de terenurile acestuia. O parte din solicitările acestuia intrau in atribuţiile de serviciu ale inculpatei, iar pentru altele, inculpata ar fi trebuit să intervină la funcţionari din cadrul Comisiei Locale de Fond Funciar din cadrul Primăriei Municipiului Slobozia”, arată DGA.
 
Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Ialomiţa au primit mai multe ordonanţe de delegare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.