Un fost lider sindical în cadrul Companiei Locale de Transport Iaşi, care a fost şi consilier PSD, a fost reţinut pentru şantaj, după ce ar fi ameninţat un bărbat care deţine afaceri imobiliare că va depune plângeri la diverse instituţii dacă nu îi va ceda gratuit o boxă într-un complex din Iaşi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Adrian Nedelcu, de 75 de ani, a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi încercat să şantajeze un om de afaceri care construieşte blocuri în Iaşi.

Bărbatul, fost lider sindical al Companiei Locale de Transport, dar şi fost consilier local PSD, i-ar fi cerut dezvoltatorului să îi cedeze o boxă într-un bloc pentru a nu-l reclama la diverse instituţii.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Din cercetări a rezultat faptul că în perioada 2022-2024, bărbatul ar fi ameninţat, prin darea în vileag, a unor fapte reale sau imaginare şi ar fi depus diferite plângeri nefondate la mai multe instituţii publice ale statului român, în scopul constrângerii persoanei vătămate (un bărbat de 48 de ani) de a-i ceda bănuitului, în mod gratuit, o boxă dintr-un complex din municipiul Iaşi, în valoare de 10.000 de euro. În baza probatoriului administrat în cauză, acesta a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore. Urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi cu propuneri legale”, au precizat reprezentanţii Poliţiei judeţului Iaşi.

PSD Iaşi a anunţat marţi excluderea din partid a lui Adrian Nedelcu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.