Poliţiştii au intervenit, vineri, pentru aplanarea unui conflict în apropierea gării din Piteşti. În incident a fost implicată o femeie care se afla împreună cu două fete, dar şi un bărbat, om al străzii. Femeia a fost rănită, iar bărbatul a fost transportat la Poliţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”În această după-amiază, o patrulă de ordine şi siguranţă publică din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti s-a sesizat din oficiu cu privire la o stare conflictuală care a avut loc pe bld. Republicii, în zona unei staţii pentru mijloacele de transport în comun. Din primele verificări a rezultat că starea conflictuală a avut loc între o femeie de 32 de ani, însoţită de două de 15 şi 8 ani, şi un bărbat de 54 de ani, ultimul făcând parte din rândul persoanelor fără adăpost”, a transmis, vineri, IPJ Argeş.

Sursa citată a precizat că femeia a fost rănită, iar poliţiştii au solicitat prezenţa unui echipaj medical, pentru acordarea de îngrijiri femeii în cauză.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”Bărbatul a fost condus la sediul Poliţiei, pentru cercetări. În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a mai transmis sursa citată.

Poliţiştii încearcă să stabilească că s-a întâmplat şi de la ce a pornit conflictul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.