Un echipaj al Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a fost solicitat să intervină din nou, luni, în sprijinul unui marinar cu o rană la mână care primise îngrijiri medicale şi la sfârşitul săptămânii trecute, dar starea sa s-a înrăutăţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM) a anunţat că luni a primit o nouă solicitare de intervenţie tip Medevac.
 
Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La bordul navei M/V Arista, ce navighează sub pavilion Panama, un membru al echipajului necesită a fi transportat de urgenţă la spital”, au transmis reprezentanţii ARSVOM.
 
Ei au reamintit că, sâmbătă, echipajul navei Arista a solicitat intervenţia ARSVOM pentru a fi acordate îngrijiri medicale unui navigator aflat la bord. 
 
”Nava SAR Apollo, din cadrul ARSVOM, împreună cu o asistentă medicală, din cadrul Serviciului de Ambulanţă Sulina, s-a deplasat cu toată viteza către nava MV ARISTA şi au acordat îngrijiri medicale. La acel moment nu a fost necesară debarcarea pacientului, acesta a rămas la bordul navei. Deoarece starea bărbatului nu s-a îmbunătăţit, a fost efectuată o nouă solicitare către Agenţia Română de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare, în vederea efectuării operaţiunii Medevac, respectiv debarcarea bărbatului, predarea către serviciul de ambulanţă şi transportarea acestuia la spital”, au mai precizat reprezentanţii ARSVOM.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.