Poliţia Capitalei anunţă, luni seară, că două persoane au primit îngrijiri medicale, în zona Unirii din Bucureşti, iar şoferul utilajului care ar fi dat peste ele a fost codus la sediul Poliţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Poliţia Capitalei face precizări, luni seară, cu privire la vatămarea unor persoane în zona Unirii din municipiul Bucureşti.

”Având în vedere sesizarea, poliţiştii Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi au condus conducătorul vehiculului la sediu şi au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugere şi lovire sau alte violenţe, în cadrul căruia se vor efectua cercetări, sub coordonarea unităţii de parchet. La faţa locului au intervenit şi echipaje de prim-ajutor, care au acordat celor două victime îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis sursa citată.

Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

În continuare, la faţa locului, rămân echipaje de poliţişti şi jandarmi, pentru asigurarea măsurilor care se impun.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.