Un bărbat şi o femeie au murit, iar un alt bărbat a fost rănit, sâmbătă seară, după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit de parapet, iar apoi a ieşit în decor, pe autostrada A1, în judeţul Arad.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Accidentul rutier a avut loc pe Autostrada A1, la km 531, calea 1, în zona localităţii Şagu, judeţul Arad.

”Din primele cercetări, un autoturism în care se găseau 3 persoane ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a părăsit partea carosabilă, după ce ar fi intrat în coliziune cu parapetul”, a transmis IPJ Arad.

Evenimente

30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Arad au intervenit cu o autospecială pentru descarcerare, o autospecială de stingere şi o ambulanţă SMURD, acolo fiind alocate şi două ambulanţe ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean Arad.

”În urma accidentului au rezultat trei victime, dintre care două în stare de inconştienţă, care, din nefericire, prezentau leziuni incompatibile cu viaţa. Este vorba despre un bărbat şi o femeie, în vârstă de aproximativ 30 de ani. Cea de-a treia victimă, conştientă şi cooperantă, a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare de către echipajul SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 30 de ani”, a precizat ISU Arad.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.