Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Maramureş anunţă că a fost deschis dosar de cercetare penală în urma accidentului în care doi poliţişti au murit iar o colegă a acestora a fost rănită. Cercetarea vizează infracţiuni de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Cu privire la accidentul produs aseară (vineri, 2 august – n.r.), poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă şi sub coordonarea procurorului, se continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs incidentul. Suntem profund îndureraţi şi transmitem sincere condoleanţe familiilor celor doi colegi decedaţi”, transmit, sâmbătă, oficialii IPJ Maramureş. 
Doi agenţi de poliţie cu vârste de 28, respectiv 25 de ani, au murit, iar o poliţistă a fost rănită după ce autoturismul în care se aflau s-a izbit violent de un stâlp de electricitate în Târgu Lăpuş. În urma impactului, autovehiculul, care nu era autospecială a Poliţiei, s-a rupt în două. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Şoferul, un bărbat de 28 de ani, agent de poliţie, a murit în drum de spital, în timp ce al doilea poliţist a murit pe loc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.