Un bărbat de 44 de ani din Craiova şi-a ameninţat fosta concubină, fiind emis ordin de protecţie. În aceeaşi zi s-a dus la locuinţa femeii şi a agresat-o, fiind reţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat de 44 de ani din Craiova este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

”În dimineaţa zilei de 05 iunie, ora 10.10, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 44 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că, în urma unui conflict spontan, fostul concubin, un bărbat de 44 de ani, din localitate, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ameninţare, fiind emis ordin de protecţie provizoriu pentru o perioadă de cinci zile. În seara aceleiaşi zile, în jurul orelor 21.50, poliţistii au fost sesizaţi din nou de femeie cu privire la faptul că, bărbatul s-a deplasat la locuinţa acesteia şi ar fi agresat-o fizic, încălcând măsurile dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu”, au transmis poliţiştii.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Ei au deschis un nou dosar penal pe numele bărbatului pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi încălcarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu.

Bărbatul a fost condus la audieri, iar poliţiştii au decis arestarea sa preventivă pentru 24 de ore. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.