Trei bărbaţi din judeţul Dolj au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind acuzaţi că au furat cinci cai.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ieri, 6 iulie, poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Bechet au reţinut, pentru 24 de ore, trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, din comuna Sadova, bănuiţi de comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat. Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieşit că cei în cauză ar fi sustras 5 cabaline, 4 din anexe gospodăreşti de pe raza comunei Sadova şi una din extravilanul localităţii”, au transmis, duminică, reprezentanţii IPJ Dolj.

Furturile au fost comise pe durata a mai mult de două săptămâni.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”Ieri, bărbaţii au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj”, a mai transmis sursa citată.

Duminică, bărbaţii vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.