Un tânăr în vârstă de 21 de ani din judeţul Dolj a fost grav rănit, duminică după amiază, după ce autoturismul pe care îl conducea a derapat şi s-a izbit violent de un copac. În urma impactului, maşina a fost distrusă, iar şoferul a fost preluat de un elicopter MURD şi dus la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

 

Accidentul rutier s-a petrecut duminică, în localitatea Cetate din judeţul Dolj.

”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii secţiei împreună cu poliţişti rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Calafat, care au stabilit faptul că un tânăr de 21 de ani, din comuna Cetate, în timp ce conducea un autoturism pe strada Portului, din comuna Cetate, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a părăsit partea carosabilă, intrând în impact cu un copac. În urma evenimentului rutier, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat cu elicopterul SMURD la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, informează oficialii Poliţiei judeţene Dolj.

Din cauza stării grave în care se afla, tânărul şofer nu a putut fi testat cu aparatul alcooltest.

Prin urmare, îi vor fi recoltate probe biologice pentru a se stabili dacă se afla sau nu sub influenţa alcoolului. În urma accidentului, poliţiştii au deschis dosar penal care vizează infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.