O femeie în vârstă de 35 de ani a fost găsită moartă într-o piscină din Craiova, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cum a survenit decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat, joi, că poliţiştii Secţiei 4 au fost sesizaţi, miercuri seară, de către o femeie de 46 de ani din Craiova, cu privire la faptul că la o piscină din Craiova o persoane este inconştientă, fiind posibil înecată. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au stabilit faptul că o femeie de 35 de ani, din Craiova, în timp ce se afla cu apelanta la locaţia menţionată, ar fi intrat în piscină sa înoate şi nu a mai ieşit. Ulterior femeia a fost scoasă din piscina şi i-au fost efectuate manevre de resuscitare, de către o echipă SMURD, fără rezultat însă, fiind declarat, din păcate, decesul”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.
 
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.
 
De asemenea, anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.