Un bărbat din judeţul Dolj a fost reţinut pentru 24 de ore după ce şi-a agresat soţia, aceasta fiind transportată la spital cu leziuni la un picior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, miercuri, că un bărbat de 45 de ani din Sadova este cercetat pentru violenţă în familie. 
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”În fapt, în cursul zilei 4 iunie, în jurul orei 13.32, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie de 52 de ani, din comuna Sadova, cu privire la faptul că ar fi fost agresată de soţul său. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii care au stabilit că, în timp ce se aflau la domiciliul comun, din comuna Sadova, în urma unui conflict spontan, bărbatul de 45 de ani ar fi lovit-o pe soţia sa cu un obiect ascuţit-înţepător, provocându-i leziuni la nivelul membrului inferior”, au precizat poliţiştii.
 
Femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost transportată la spital.
 
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova în vederea dispunerii unei măsuri preventive.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.