Un bărbat de 48 de ani din Craiova a fost arestat preventiv pentru 30 de zile după ce şi-a ameninţat cu moartea partenera. După acest incident pe numele său a fost emis un ordin de protecţie prin care nu avea voie să se apropie de femeie, de locuinţa sau de locul de muncă al acesteia. Bărbatul a încălcat ordinul, a mers acasă la partenera sa şi la serviciu, nu a găsit-o, dar i-a transmis mesaje de ameninţare prin intermediul copilului şi unei colege. Bărbatul a fost descoperit de poliţişti într-un bar, având asupra sa un cuţit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că un bărbat din Craiova a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracţiunilor de ameninţare, încălcarea ordinului de protecţie şi portul fără drept de arme albe. 
”La data de 17 iulie, poliţiştii au fost sesizaţi de o femeie, de 38 de ani, din municipiul Craiova, cu privire la faptul că este ameninţată cu moartea de către concubinul său, un bărbat de 48 de ani, din aceeaşi localitate. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care au stabilit că bărbatul, pe fondul unor discuţii în contradictoriu, ar fi ameninţat-o pe femeie, în timp ce se aflau la domiciliul comun. 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infraţiunii de ameninţare, fiind emis un ordin de protecţie provizoriu faţă de bărbat, pentru o perioadă de 5 zile, prin care era obligat să pastreze o distanţă de 100 m faţă de femeie, de locuinţa şi de locul de muncă al acesteia”, au anunţat reprezentanţii IPJ Dolj. 
Ei au adăugat că în seara respectivă, femeia a sesizat poliţiştii cu privire la faptul că, bărbatul ar fi căutat-o la locul de muncă şi la domiciliu, unde nu a găsit-o, însă i-a transmis mesaje de ameninţare prin intermediul copilului său şi a unei colege, cei doi declarând că acesta avea un cuţit asupra sa.
”La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, însă bărbatul nu a mai fost găsit la domiciliu.
În urma activităţilor specifice desfăşurate, poliţiştii l-au depistat la scurt timp pe bărbat, într-un bar din proximitatea locuinţei sale. În urma efectuării controlului corporal, asupra bărbatului, poliţiştii au găsit un obiect tăietor înţepător de 29 cm şi lama de 17 cm”, a precizat sursa citată. 
Bărbatul a fost dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Ulterior, el a fost prezentat instanţei care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.