Doi tineri poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au murit, vineri seară, iar o colegă a acestora a fost rănită după ce autoturismul în care se aflau a derapat şi s-a izbit violent de un stâlp. Primele date arată că cei trei nu se aflau în autospeciala Poliţiei, iar şoferul, care este una dintre victimele decedate, se afla în timpul liber.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc vineri seară, în oraşul Târgu Lăpuş. 
 
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
”Primele verificări au relevat faptul că şoferul unui autoturism ar fi pierdut controlul direcţiei de mers şi a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din păcate, în urma impactului, un pasager de 25 de ani, agent principal de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, a suferit leziuni incompatibile cu viaţa. Conducătorul auto, un tânăr de 28 de ani, agent de poliţie în cadrul Poliţiei oraşului Târgu Lăpuş, aflat în momentul accidentului în timpul liber, a decedat în drum spre spital”, transmit oficialii Poliţiei judeţene Maramureş.
 
O a treia victimă, o tânără de 25 ani, agent de poliţie, a fost rănită, fiind transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 
 
Femeia are traumatism cranian şi fracturi la ambele picioare. Starea sa este stabilă hemo-dinamic şi respirator, dar are ”o amnezie retrogradă”, au declarat presei locale medicii care o îngrijesc. 
 
Autoturismul se deplasa pe un drum judeţean, dinspre centrul localităţii Târgu Lăpuş spre localitatea Răzoare.
 
Imaginile publicate de presa locală arată că autoturismul care s-a izbit de stâlp s-a rupt în două.
 
Oficialii Poliţiei Maramureş au declarat pentru News.ro că autovehiculul implicat în accident nu este o autospecială a Poliţiei. 
 
La ora transmiterii acestei ştiri, o echipă complexă se află la locul accidentului şi face verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care acesta a avut loc.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.