Două persoane au murit şi două au fost grav rănite, duminică, într-un accident în care au fost implicate trei autoturisme, produs la intersecţia DN 2B cu DJ203D, în judeţul Buzău.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Conform Poliţiei Buzău, un autoturism condus dinspre localitatea Gălbinaşi către Buzău s-a ciocnit cu o maşină ce se deplasa din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de 55 de ani, din Prahova.

În urma impactului, mai multe elemente de caroserie au sărit şi au lovit o altă condusă de către un brăilean de 63 de ani.

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferilor celor două maşini implicate în coliziune şi cu decesul a două persoane, un bărbat şi o femeie, de 46 de ani, respectiv 56 de ani, din Brăila şi Prahova, pasageri în cele două autoturisme.

Persoanele rănite au fost preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale.

Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.