Doi bărbaţi au fost prinşi în flagrant, în timp ce încercau să comercializeze cocaină şi metamfetamină. Anchetatorii au făcut o percheziţie în Bucureşti, unde au mai găsit droguri şi bani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

”La data de 07 iulie 2024, poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Călăraşi, împreună cu procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Călăraşi,  au pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară în municipiul Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de mare risc. Din actele de urmărire penală  efectuate a rezultat că, în perioada iunie - iulie 2024, un bărbat ar fi procurat, deţinut şi vândut, în mod repetat, diferite cantităţi de drog de mare risc (cocaină) către consumatori din municipiul Bucureşti”, au transmis, duminică seară, IGPR şi DIICOt.

Sursele citate au precizat că, duminică, bărbatul a fost prins în flagrant delict în timp ce,  împreună cu un membru al familiei sale, ar fi comercializat  17 grame de  cocaină (drog de mare risc) şi aproximativ 15 grame metamfetamină (drog de mare risc).

Evenimente

7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania

”De asemenea, pe parcursul percheziţiei efectuate la locuinţa acestora, au fost ridicate alte aproximativ 40 de  grame de metamfetamină, 50 de grame canabis, două grindere, peste 18.000 de lei, precum şi alte mijloace de probă”, au mai transmis sursele citate.

Audierile se desfăşoară la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Călăraşi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.