Doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore în urma scandalului din Eforie, din urmă cu o săptămână, iar poliţiştii au făcut percheziţii la locuinţele celor implicaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au anunţat, marţi, că poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de lovirea sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.
”Percheziţiile au avut loc în comunele Topraisar şi Mereni, din judeţul Constanţa, la locuinţele a trei bărbaţi şi unei femei, cercetaţi pentru comiterea faptelor. Astfel, la data de 23 iunie, aceştia s-ar fi agresat fizic reciproc, tulburând ordinea şi liniştea publică, pe aleea Belona din oraşul Eforie. În urma efectuării percheziţiilor au fost ridicate bunuri cu valoare probatorie”, au anunţat poliţiştii.
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
Ei au precizat că doi dintre bărbaţii cercetaţi pentru comiterea faptelor au fost reţinuţi, pentru 24 de ore, fiind încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
 
 
Poliţiştii au fost sesizaţi, în 23 iunie, în jurul orei 18.30, că pe plaja din Eforie ar fi avut loc o agresiune. Ei s-au deplasat la faţa locului şi au stabilit că acest conflict ar fi fost implicate mai multe persoane, pe fondul unui conflict spontan. Cei implicaţi au fost transportaţi la spital, dar au părăsit unitatea medicală înainte de a fi examinaţi.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.