Doi băieţi de 14 ani au fost găsiţi de poliţişti şi jandarmi într-un parc din municipiul Galaţi, ei având un cuţit, respectiv o sabie. Cei doi făceau parte dintr-un grup de opt adolescenţi, toţi fiind duşi la audieri. Anchetatorii i-au contactat pe părinţii celor opt, dar au sesizat şi Direcţia de Protecţie a Copilului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi a informat, luni, că a fost sesizat, printr-un apel la 112, privind prezenţa unui grup de tineri într-un parc de pe strada Mărăşeşti, din municipiul Galaţi, iar unul dintre aceştia ar deţine ”un obiect contondent”. Astfel, acolo au fost trimise două echipaje de poliţie din cadrul Secţiei 1 Poliţie Galaţi şi un echipaj de jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Galaţi.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”În zonă au fost identificaţi opt minori, cu vârste cuprinse între 13 şi 17 ani, care nu prezentau semne de implicare într-un conflict. În urma controlului corporal, asupra a doi minori de 14 ani au fost găsite un cuţit şi o sabie, ambele prevăzute cu toc. Unul dintre minori a declarat că deţinea cuţitul pentru autoapărare, în timp ce al doilea a motivat că intenţiona să vândă sabia”, a precizat IPJ Galaţi.
 
Toţi cei opt adolescenţi au fost duşi la sediul Secţiei 1 Poliţie pentru verificări suplimentare. În cadrul investigaţiilor, au fost contactaţi părinţii acestora şi a fost sesizată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Galaţi.
 
Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase, iar cele două obiecte găsite au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor şi a luării măsurilor legale care se impun.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.