Peste 100 de persoane vor fi duse la audieri, joi, la finalul a 38 de percheziţii desfăşurate de poliţişti şi procurori la persoane din Brăila, Galaţi şi Bucureşti, suspectate de trafic de droguri de risc şi mare risc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email

Potrivit procurorilor DIICOT, 38 de percheziţii sunt desfăşurate, joi, pe raza municipiilor Brăila, Galaţi şi Bucureşti, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracţional organizat, format din 10 de persoane, specializat în săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc.

Conform procurorilor, vizată e o grupare infracţională care s-ar fi constituit în Brăila şi care, în perioada aprilie 2017 – noiembrie 2019, a desfăşurat activităţi pe linia traficului cu droguri de mare risc.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris

”Nucleul acestui grup a fost reprezentat de mai mulţi locuitori ai cartierului Lacul Dulce, zonă periferică a municipiului Brăila, aici fiind depozitate şi drogurile, pe care indivizii le aduceau atât din ţară, cât şi din străinătate”, a transmis DIICOT.

În urma acţiunii, la sediul DIICOT – Biroul Teritorial Brăila vor fi duse, în vederea audierii, peste 100 de persoane.

Acţiunea a fost realizată cu sprijinul ofiţerilor de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Brăila şi a luptătorilor din cadrul Serviciului de Intervenţii şi Acţiuni Speciale.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.