Deţinutul de la Penitenciarul Poarta Albă, care era căutat după ce nu s-a întors din învoire, a fost prins, luni seară, în staţiunea Olimp. El a fi cercetat pentru evadare, infracţiune pentru care riscă închisoare de la 6 luni la 3 ani, iar regimul de detenţie va fi schimbat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă comunicăm faptul că deţinutul IVĂNCESCU Gheorghe, în vârstă de 34 de ani, condamnat definitiv la 5 ani, 7 luni pentru «conducerea unui vehicul fără permis de conducere(335 NCP)» a fost capturat în cursul zilei de azi, 05.08.2024, în jurul orei 19:30, de către un echipaj mixt format din poliţişti şi jandarmi, pe raza staţiunii Olimp, judeţul Constanţa,în timp ce se plimba în proximitatea căii ferate. Acesta va fi reîncarcerat în sistemul penitenciar”, au transmis, luni seară, reprezentanţii Penitenciarului Constanţa-Poarta Albă, într-un comunicat d epresă.

Sursa citată a precizat că Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa a deschis dosar penal, bărbatul fiind cercetat.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

”De asemenea, în ceea ce priveşte persoana condamnată, se va declanşa procedura disciplinară prin sesizarea comisiei de disciplină şi schimbarea regimului de executare a pedepsei privative de liberate în regim maximă siguranţă cu risc pentru siguranţa penitenciarului. Reiterăm faptul că fapta săvârşită se pedepseşte, conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la 6 luni la 3 ani”, a mai transmis sursa citată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.