Un bărbat de 49 de ani a murit, luni seară, după ce a fost prins sub un tavan care s-a prăbuşit, în localitatea Poiana din judeţul Dâmboviţa. El a fost scos inconştient de sub dărâmături şi i s-au făcut manevre de resuscitare, însă acestea nu au dat rezultat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit ISU Dâmboviţa, pompierii au fost solicitaţi, luni seară, să intervină în cazul unei persoane blocate sub dărâmături, în localitatea Poiana, unde un tavan s-a prăbuşit.
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Detaşamentul de Pompieri Titu a intervenit cu o autospecială de stingere şi un echipaj SMURD, iar Garda de Intervenţie Potlogi cu o autospecială de stingere.
 
”Victima, un bărbat de 49 de ani, a fost extrasă în stare de inconştienţă. Din nefericire, victima nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel echipajul medical a declarat decesul acesteia”, a transmis ISU Dâmboviţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.