Trei persoane sunt suspectate de procurorii DIICOT Covasna că au racolat, din gările din Braşov şi Bucureşti, şase persoane pe care le-au exploatat prin muncă la ferma lor de animale. În acest caz au avut loc, miercuri, percheziţii, suspecţii urmând să fie audiaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, procurorii de la Biroul Teritorial Covasna, împreună cu poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Covasna, au pus în aplicare, miercuri, 9 mandate de percheziţie domiciliară în judeţele Covasna şi Braşov, într-un dosar de trafic de persoane în formă continuată.
 
Evenimente

15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania
”Din cercetările efectuate a reieşit că, în perioada 2023 – octombrie 2024, trei făptuitori, cu vârstele de 23, 38 şi 47 de ani, prin intermediul unor persoane din anturajul lor, au recrutat şase persoane vătămate din zona gărilor din municipiile Braşov şi Bucureşti, prin inducere în eroare şi profitând de starea de vădită vulnerabilitate a acestora, după care le-au exploatat prin muncă la ferma lor de animale. Pentru a îngrădi libertatea de mişcare a victimelor şi a le împiedica să fugă, făptuitorii au exercitat asupra lor acte de constrângere fizică şi psihică”, a arătat DIICOT.
 
Audierile se desfăşoară la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Biroul Teritorial Covasna.
 
Acţiunea beneficiază de sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Braşov, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Covasna şi jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Covasna.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.