Pompierii au intervenit, luni seară, după ce s-a produs o explozie într-o garsonieră de la etajul întâi al unui bloc din judeţul Covasna. O femeie de 57 de ani a suferit arsuri de gradul 3 pe 70% din suprafaţa corpului, iar o alta atac de panică. 25 de persoane s-au evacuat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În jurul orei 22:30, am fost solicitaţi să intervenim în urma producerii unei deflagraţii provenită de la o butelie aflată în interiorul unei garsoniere situată la etajul 1/4 al unui bloc de locatari, în  localitatea Sfântu Gheorghe. La locul intervenţiei, s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Sfântu Gheorghe cu doua autospeciale de stingere, o autospecială de salvare de la înălţimi, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, o ambulanţă  SMURD B2 şi o autospecială de primǎ intervenţie şi comandă. În sprijin a ajuns la faţa locului şi un echipaj SAJ cu medic”, a transmis, luni seară, ISU Covasna.

Sursa citată a rpeciyat că, în urma deflagraţiei o femeie de 57 de ani rezintă arsuri de gradul III pe o suprafaţă de 70% a corpului. Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri şi investigaţii suplimentare de către echipajul SAJ.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

De asemenea, o femeie de 73 de ani a suferit un atac de panică, aceasta a fost asistată de către echipajul medical SMURD, refuzând ulterior transportul la spital.

”Un număr de 25 de persoane s-au autoevacuat la timp din clădire printre care şi un minor. De asemenea, s-a intervenit pentru oprirea alimentării cu gaz a blocului şi se efectuează verificări în acest sens”, a mai transmis sursa citată.

O echipă din cadrul inspectoratului judeţean în construcţii a constatat ca nu sunt probleme, astfel se va permite accesul locatarilor în clădire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.