Trei asistenţi medicali din cadrul Serviciului de Medicină Legală şi de la Serviciul de Anatomie Patologică au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa pentru luare de mită în formă continuată, ei fiind acuzaţi că au luat bani pentru a-şi îndeplini atribuţiile de serviciu. Procurorii au instituit sechestru asupra sumei de 34.000 de lei/

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa au anunţat, miercuri, că procurorii au dispus trimiterea în judecată a trei persoane, una în stare de arest preventiv, iar celelalte două, sub control judiciar, pentru luare de mită în formă continuată. 
”S-a reţinut, ca stare prezumtivă de fapt, că în perioada aprilie – mai a anului 2024, cei trei inculpaţi, care aveau la data săvârşirii faptelor calitatea de asistenţi medicali în cadrul Serviciului de Medicină Legală Constanţa, respectiv Serviciul de Anatomie Patologică din cadrul SCJU Constanţa, au primit în mod repetat diverse sume de bani, în vederea îndeplinirii atribuţiilor acestora de serviciu.
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
18 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, Philip Morris, TeraPlast
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank
Totodată, în cauză a fost instituită măsura asigurătorie a sechestrului, asupra sumelor de 31.900 lei respectiv 2.200 lei, ridicată de la doi dintre inculpaţi”, au anunţat procurorii.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.