Un şofer de 70 de ani a fost urmărit pe o distanţă de şapte kilometri de poliţiştii din Constanţa după ce a refuzat să oprească la semnalul agenţilor. Poliţiştii au stabilit că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce, iar pe maşină erau montate numerele de înmatriculare de la un alt autoturism.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, miercuri, poliţiştii din Ovidiu au vrut să oprească un autoturism care circula pe DJ 228. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMAG
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”Conducătorul auto nu s-a conformat semnalului, continuându-şi deplasarea. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. După aproximativ şapte kilometri, conducătorul auto a abandonat autoturismul, încercând să părăsească zona, dar a fost prins şi imobilizat de poliţişti. Ulterior a fost legitimat, stabilindu-se că are 70 de ani”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii au stabilit, în urma verificărilor, că bărbatul are suspendat dreptul de a conduce vehicule, autoturismul avea expirată inspecţia tehnică periodică, iar plăcuţele de înmatriculare montate pe acesta ar fi aparţinut unui alt vehicul. 
 
Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.