Patru persoane au fost rănite joi, în municipiul Constanţa, în urma unui accident rutier în care au fost implicate o ambulanţă şi un taximetru, fiind răniţi atât medicul şi asistenta medicală, dar şi şoferul şi pasagera din taxi. Ambulanţa se afla în misiune şi transporta la spital un pacient cu insuficienţă respiratorie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Serviciului de Ambulanţă Judeţean, cadrele medicale au fost solicitate să intervină joi, la un accident rutier petrecut în municipiul Constanţa şi în care au fost implicate o ambulanţă şi un taximetru.

În urma impactului, doctorul aflat în ambulanţă a suferit fracturi ale coastelor, asistenta medicală a fost diagnosticată cu fractură de antebraţ, pasagera aflată în taximetru a ajuns în comă la spital, suferind un traumatism cranio-cerebral grav, iar şoferul taximetrului are un traumatism cranian, victimele fiind duse la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

Pentru scoaterea persoanei grav rănite din taxi a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Dobrogea.

Reprezentanţii SAJ spun că în momentul producerii accidentului, ambulanţa avea semnalele în funcţiune, transportând la spital un pacient cu insuficienţă respiratorie.

Martorii spun că accidentul s-a produs după ce taxiul nu a acordat prioritate şi ar fi întors în intersecţie.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul rutier. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.