Străzi şi gospodării din mai multe localităţi din judeţul Constanţa au fost inundate în urma ploii torenţiale de miercuri dimineaţa, iar pompierii au fost solicitaţi să intervină. De asemenea, mijloacele de transport în comun înregistrează întârzieri din cauza ploii şi a apei de pe străzi. Totodată, Regia de Apă a primit zeci de sesizări, cele mai multe din municipiul Constanţa, după ce mai multe străzi şi bulevarde au fost inundate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că pompierii au fost sesizaţi despre producerea mai multor inundaţii în urma ploii torenţiale. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
Astfel, au fost inundate un subsol în Eforie Sud şi un altul în Eforie Nord, o stradă şi o casă din Agigea. De asemenea, pompierii au fost chemaţi şi pentru inundaţii produse pe o stradă din Techirghiol, una din Mangalia, alta din Mamaia Nord, la o curte din Moşneni şi la parterul şi etajul 1 al unei clădiri din municipiul Constanţa unde îşi desfăşoară activitatea Direcţia Agricolă. 
 
De asemenea, o canalizare din Eforie Sud şi alta din Mamaia Sat au fost inundate. 
Din cauza ploii torenţiale circulaţia rutieră pe mai multe străzi din municipiul Constanţa s-a desfăşurat cu dificultate din cauza apei de pe carosabil.
 
 
Reprezentanţii Regiei de Apă au primit peste 50 de reclamaţii în urma ploii torenţiale. 
Cele mai multe, 21, au venit din municipiul Constanţa din zonele: Coiciu – străzile Crinului şi Steagului, Delfinariu – Chiliei, bulevardul Alexandru Lăpuşneanu, Peninsulară – strada Sulmona, bulevardul Ferdinand şi zona Pavilionului Expoziţional – bulevardul Mamaia.
 
La nivelul judeţului, 11 sesizări au fost primite din municipiul Mangalia şi staţiuni. La dispeceratul societăţii au mai ajuns reclamaţii şi din Agigea, Techirghiol, Cumpăna, Eforie Sud,  Eforie Nord, Tuzla şi Costineşti.
 
De asemenea, din cauza rafalelor de vânt, au fost înregistrate căderi de tensiune la sursele Cotu Văii şi Comana, motiv pentru care furnizarea apei potabile este întreruptă în localităţile Cotu Văii, Negru Vodă şi Comana. 
 
Reprezentanţii companiei de transport public în comun au anunţat că sunt întârzieri pe toate liniile din municipiul Constanţa. 
 
”Din cauza ploii şi a cantităţii de apă acumulate pe şosele, toate liniile CT BUS înregistrează întârzieri. Le recomandăm călătorilor să aloce un interval de timp mai mare pentru călătoriile cu transportul în comun”, au afirmat reprezentanţii CT BUS.
 
De asemenea, în zona Fantasio, pentru o perioadă de câteva minute, autobuzele liniei 43M au circulat deviat din cauza apei acumulate pe carosabil pe bulevardul Ferdinand. 
Municipiul Constanţa şi mai multe localităţi din judeţ s-au aflat, miercuri dimineaţa, sub cod portocaliu de vreme severă. 
 
Totodată, locuitorii din municipiul Constanţa au primit şi mesaj RO-Alert în legătură cu producerea unor fenomene meteo periculoase.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.