O femeie din Constanţa este acuzată că a luat două împrumuturi folosind datele de identitate ale altor persoane, prejudiciul în acest caz fiind de 90.000 de lei. În urma percheziţiilor, poliţiştii au găsit droguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa au anunţat că, în cadrul acţiunii Jupiter, poliţiştii au făcut trei percheziţii domiciliare, în Bucureşti şi judeţul Ilfov, în cadrul unui dosar penal deschis pentru fraudă informatică în formă continuată, fals privind identitatea în formă continuată şi fals informatic în formă continuată.
 
Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie
”Din cercetările efectuate în dosar a rezultat că o femeie, de 38 de ani, ar fi contractat mai multe împrumuturi de la două instituţii financiare, folosind date de identitate ale altor persoane, cauzând un prejudiciu de aproximativ 90.000 de lei. În urma percheziţiilor au fost descoperite şi ridicate înscrisuri cu valoare probatorie şi un telefon mobil. Totodată, au fost descoperite 15 pliculeţe ce conţineau aproximativ 4 grame de droguri, 111 pliculeţe ce prezentau urme de droguri, 3 pipe ce conţineau astfel de substanţe şi un cântar de mare precizie”, au precizat poliţiştii.
 
Ei i-au sesizat şi pe poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, potrivit competenţei. 
 
Femeia a fost reţinută pentru 24 de ore şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.