O fată în vârstă de 12 ani din judeţul Constanţa a ajuns la spital după ce a fost muşcată în zona gâtului de un câine din rasa Amstaff, pe care a vrut să îl mângâie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe X Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, poliţiştii au fost anunţaţi că, pe strada Recoltei din Tuzla, o fată ar fi fost muşcată de un câine. 
 
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast, ACUE
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed, ARB
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank, ACUE
5 noiembrie - Gala Profit - Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris
”La faţa locului, s-a stabilit faptul că proprietarul patrupedului, un bărbat de 31 de ani, ar fi plimbat câinele, în lesă, pe strada Recoltei. La un moment dat, bărbatul ar fi rugat-o pe prietena sa, o tânără de 21 de ani, să plimbe animalul, cât timp acesta ar fi lipsit pentru câteva minute. În acest interval, o minoră s-ar fi apropiat şi mângâiat câinele, ulterior fiind muşcată în zona gâtului. În urma evenimentului, minora a fost transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor medicale”, au afirmat reprezentanţii IPJ Constanţa. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.
 
Victima are 12 ani, iar câinele care a muşcat-o este din rasa Amstaff.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.