Un bărbat de 29 de ani din Constanţa, urmărit internaţional după ce a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru tâlhărie, a fost adus din Italia. El a fost judecat pentru că, împreună cu doi complici, a furat portofelul şi telefonul unui bărbat care dorea să întreţină relaţii sexuale contra cost cu o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 22 mai 2024, o escortă a Poliţiei Române a adus în ţară, din Italia, un bărbat, de 29 de ani, domiciliat în Constanţa, urmărit internaţional pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Acesta avea emis pe numele lui, de către Judecătoria Constanţa, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de trei ani”, au transmis, joi, reprezentanţii IPJ Constanţa.

Ei au precizat că bărbatul a fost încarcerat pentru executarea pedepsei.

Evenimente

27 iunie - Maraton Profit News TV - Maraton Made in Romania (ediția a II-a)
30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

El a fost condamnat pentru că, în urmă cu opt ani, a tâlhărit un bărbat. Victima a abordat o femeie pentru a întreţine relaţii sexuale contracost, iar acesta l-a dus într-un loc unde se afla bărbatul adus din Italia împreună cu un complice. Ei au agresat victima şi i-au furat telefonul mobil şi portofelul în care se afla suma de 1.360 de lei.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.