Un adolescent de 6 ani a fost depistat în trafic de către poliţiştii din judeţul Constanţa, dar a refuzat să oprească la semnalele acestora, fiind urmărit. A ascuns maşina în curtea casei şi a fugit cu alta, fiind prins. Poliţiştii au stabilit că nu are permis, iar maşina condusă nu are documente.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”La data de 3 iulie a.c., poliţişti din cadrul poliţiei Oraşului Hârşova au efectuat semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism care se deplasa pe strada Tomis din satul Ciobanu. Conducătorul auto nu s-a conformat, continuându-şi deplasarea”, a transmis, joi, IPJ Constanţa.

Sursa citată a precizat că poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia, cu semnalele acustice şi luminoaste în funcţiuine.

Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV - Inteligența Artificială în Economie

”Şoferul a abandonat autoturismul în curtea locuinţei sale şi a urcat într-un alt vehicul, aflat în spatele imobilului. A fost urmărit de poliţişti până pe strada Eroilor, unde a fost interceptat. În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că persoana aflată la volanul autoturismului este un minor, de 16 ani, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule”, a mai transmis Poliţia.

De asemenea, s-a stabilit că certificatul de înmatriculare al vehiculului este suspendat, iar asigurarea de răspundere civilă obligatorie nu este valabilă.

 

A fost înocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiuinii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.