Un bărbat de aproximativ 30 de ani a murit, iar altul a fpstb rănit, marţi, în urma coliziunii dintre două maşini şi un TIR. Accidentul s-a profus pe DN 16, în judeţul Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Mociu şi al Detaşamentului 1 Cluj-Napoca intervin la un grav accident rutier petrecut pe raza localităţii Căianu Mic, comuna Căianu.

”La faţa locului au ajuns trei autospeciale cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD, un echipaj SAJ şi elicopterul SMURD, din cadrul Punctului Aromedical Jibou. Pompierii au asigurat accesul către o persoană încarcerată într-unul dintre autoturismele avariate, acesta din urmă fiind răsturnat în afara părţii carosabile. Bărbatul, în vârstă de aproximativ 30 de ani, nu prezenta semnale vitale, astfel încât s-a impus extragerea de urgenţă şi aplicarea imediată a manevrelor de resuscitare”,a  transmis ISU Cluj.
Sursa citată a precizat că bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR.
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro E-Commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a - Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-a. Parteneri: Raiffeisen Bank

De asemenea, la locul accidentului un al doilea bărbat a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Centrul Infotrafic a transmis că în accident au fost implicate un autotren şi două autoturisme, circulaţia se desfăşoară dirijat, alternativ, pe DN 16 Cluj-Napoca – Reghin, în zona localităţii Căianu Mic.  

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.